sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Makeita juttuja


Mahtavan aurinkoinen sunnuntai! Takapihan ikilumesta on enää jäljellä vain rippeet ja poikakin pääsi jo hiekkalaatikolle kaivuroimaan. Päivä oli myös melko makeantäyteinen: söimme suklaamunia ja leivoimme jauhottoman omenapiirakan kyläilleen ystävättären inspiroimana. Herkullista tuli!

Poika halusi välttämättä jalkansa ihanan Islannintuliaiskassukan kanssa samaan kuvaan. Ylin leike on uusimmasta Dekosta. Sen inspiroimana saatan joutua kohta järjestelemään myös cd-levyt kirjahyllyn tavoin uudestaan.

4 kommenttia:

 1. Heh, aika aavemainen tuo jalanheilautus tuossa :)

  Tarvitsisin s-postiosoitteesi, en löytänyt sitä täältä joten laitatko mulle meiliä ruusukujan.onneli(at)gmail.com, kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Juu, kuva piti napsasta täydessä juoksuvauhdissa. Ja sepä oli niin hauskaa, että otoksia kertyi loppujenlopuksi toistakymmentä!

  VastaaPoista
 3. Apua, siinä oiskin vähäks aikaa hommaa :o Toisaalta levyjen värikirjolla sais varmaan jo tehtyä vaikka liukuvärejä! Mutta miten sit saman artistin eriväriset levyt... Hmm.

  VastaaPoista
 4. Liukuväritys olis just hieno! Siitä seuraavaan tuotantokaaokseen toinen levyjenomistajista ei todennäköisesti kyllä suhtautuisi kauhean myötämielisesti :)

  VastaaPoista