perjantai 19. elokuuta 2011

Opetusta ja taulu

Huhhuh. Ihana on open kesäloma mutta aika tiukka kyllä myös palautuminen työpaikalle ja laskeutuminen siihen lomaillessa aika totaalisesti unohdettuun opeidentiteettiin. Onnistuin kaiken lisäksi stressatessa kadottamaan yöunenikin melkein koko kuluneeksi viikoksi.

Lomasta ja toisaalta kouluistakin puheenollen; kävipä varsinainen sisustuksellinen onnenpotku pohjoisessa edellisviikolla vieraillessamme. Mummilan naapurissa on nimittäin vanha koulu, joka ei ole enää ollut aikoihin toiminnassa. Ja toisesta naapurista sitten tultiin kyselemään, josko kiinnostaisi tulla katselemaan sinne vanhoja opetustauluja. No to-del-lakin!
Haussa oli pelkistettyä ja värimaailmaltaan hillittyä opetustaulutaidetta, ja linnuista olisin tykännyt. Lintuja ei löytynyt, mutta varastossa oli hyllykaupalla kaikkea muuta, kukista ja kaloista kahvinviljelyyn ja mustaan surmaan (viimeksi mainittu oli komea mutta aika ahdistava). Kotiin pystyi logististen hankaluuksien takia tuomaan vain pari. Yllä näkyvän ajattelin ripustaa keittiöön, toinen etsii vielä sijoituspaikkaa.

8 kommenttia:

 1. Voi onnenpekkaa! Omalla työpaikallani ovat vielä harmikseni käytössä niin etten kehdannut ottaa läksiäislahjaksi keväällä yhtäkään vaikka moni hieno houkutti. Tuollaista kun ei ihan helposti salakuljetakaan :D

  Toivottavasti pääset pian koulurytmiin ja unettomuus katoaa! Itseltäni jäi nyt tuo lomaltapaluushokki tänä syksynä kokematta, mutta eiköhän se ehdi tulla vielä mooonta kertaa tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 2. Oi upea tuo simpukkainen! Kävipä hyvä tuuri kun noin pääsit valkkailemaan! :)

  VastaaPoista
 3. Hitsit, oispa tienny tästä... Hieno on!

  VastaaPoista
 4. Kävi kyllä varsinainen munkki! Onpa mukavaa kun jaatte ilon!

  VastaaPoista
 5. Hei, saanko tiedustella missä päin tämä "pohjoisen koulu" mahtaa sijaita? Voisin käydän vilkaisemassa paikan päällä, jos vaikka olisivat yhä anteliaalla tuulella...

  Kiitos hienosta blogista, jaamme saman esteettisen silmän ja ammatin.. :)

  - m -

  VastaaPoista
 6. Kiitos kauniista sanoista M! Tuo em. koulu ei ole tietääkseni sen enempää valitettavasti ulkopuolisille auki - pääsimme sisään katselemaan ystävällisten naapurien kutsumana, he kun usein hoitelevat tuon pikkukylän asioita ja tapahtumia.

  VastaaPoista
 7. Täällä yksi todella kateellinen! Miksen mä koskaan osu noihin vanhojen koulujen jäämistön jakoihin??

  VastaaPoista