sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Maissi

Töiden alkamisessa parasta on ollut se, että viikonloput tuntuvat taas viikonlopuilta. Ah sitä onnea, kun voi perjantaina töiden jälkeen oikaista itsensä sohvalle pojan seuraksi pikkukakkosta tuijottelemaan (ja salaa hiukan torkahtelemaan) tietäen, että seuraavana päivänä ei tarvitse mennä minnekään.

Eilen puuhailin lempiharrastukseni eli tavaransiirtelyn parissa, ja yritin keksiä toiselle pohjoisen sukulointireissulta löytyneelle taululle paikkaa. Tuo maissi lehvästöineen on jotenkin niin kirkasvärinen, että se tuntuu joka paikassa hiukan irralliselta. Olen alkanut haaveilla yhdestä mustasta seinästä makkariin; kenties sitä vasten sekin löytäisi paikkansa.

Viikon varrella löytyi pitkästä aikaa ihastuttavaa uutta musiikkiakin kuunneltavaksi. Other Lives kuulostaa monen suosikkiyhtyeeni mikstuuralta; siinä on aimo annos Midlakea ja kunnon tujaus uljasta Sigurrosmaista orkestraatiota. Suosittelen, jos edellämainitut herättävät tyytyväistä hyrinää!

2 kommenttia:

  1. ihana tuo perjantain kuvaus. epäsäännöllistä työtä tekevälle samanlaista perjantai-oloa ei tule, mutta onneksi ei ole sitä maanantai-oloakaan.

    VastaaPoista
  2. Perjantaiolo on kyllä ihan parasta, ja mukavaa ylipäätään, kun päivät taas loman jälkeen erottuvat toisistaan. Vapaa tuntuu todellakin vapaalta - ja maanantai toden totta maanantailta!

    VastaaPoista