tiistai 13. syyskuuta 2011

Sulkatyyny ja unelma höyhensaarista

Viime päivien tai melkein jo viikkojen ajatukset ovat liikuskelleet asioista yksinkertaisimmassa: nukkumisessa. Nukahtaminen tai nukkuminen ei ole nimittäin ollut minulle aikaisemmin mikään ongelma, lyhyitä poikkeuksia lukuunottamatta. Mutta nyt viime viikot ovat olleet ihan kamalan vähäunisia. Stressiäkö tämä sitten on vai mitä lienee. Asioista itsestäänselvimmästä on joka tapauksessa tullut yhtäkkiä hirvittävän vaikea ja maailman suurin. Toivottavasti tämä on vain vaihe ja ohimenevää.

Unimaailmoista ja niiden höyhensaarista löytyy kätevästi aasinsilta sisustustyynyihin; uusimmasta Divaanista bongaamaani Luhdan sulkatyynyä oli pakko lähteä Lanternaan asti hakemaan. Vanha nojatuoli suorastaan vaati sitä piristyksekseen.

4 kommenttia:

 1. Oh noes. Tsemppiä unettomuuden kanssa painiskeluun, se on kamalan kuluttavaa. Kokemukseni mukaan tuossa tilanteessa auttaa eniten, jos jotenkin onnistuu ylittämään sen unesta itsestään stressaamisen, että tämmöstä tämä nyt tällä hetkellä on ja onpahan niitä kaivattuja lisätunteja vuorokaudessa. Menee sitten vaikka järkkäämään levyjä tai lukemaan tai whatnot. Ei se kuitenkaan lopun elämää kestä, kohta nukuttaa taas varmasti!

  Tyyny ja tuoli ne yhteen soppii!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihana Upe tsemppaamisesta, juuri noin se ois aateltava. Kyllä tämä tästä. Pus!

  VastaaPoista
 3. Mä tein saman bongauksen Divaanista! Mainio tyyny, jotenkin yllättävä veto Luhdalta.

  VastaaPoista
 4. Joo, ei kyllä ekaks tullut mieleen Luhta tuosta tyynyläisestä. Luhta-assosiaatiot johtaa mulla edelleen 80-luvun kahiseviin tuulitakkeihin!

  VastaaPoista