perjantai 29. huhtikuuta 2011

ParvekeprojektiVitsit, on niin lämpöistä, että parveke pitäisi saada pikapikaa oleskelukuntoon. Pesun lisäksi se kaipaa melko kokonaisvaltaista muutosta. Viime kesän sisustusoperaatio tyssäsi lähinnä siihen, kun haluamieni parvekekalusteiden hankkiminen osoittautui yllättävän hankalaksi. Mutta nyt sekin osuus on laitettu alulle: Hayn Hee-nojatuoli kannettiin eilen sisälle giganttisessa pahvilootassa. Pelkäsin, ettei se edes mahtuisi parvekkeelle, mutta mukavastihan se sinne meni. Nyt sille pitäisi miettiä seuraa. Toiveena olisi mukava olostelutunnelma, kuten tuossa yllä olevassa kuvassa. Noilla meidän aaltopeltiseinämillä se voi tosin olla haasteellista saavuttaa. Vinkkejä niiden kotoistamiseksi otetaan vastaan!

Kuva Talo&koti 1/2010

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Vappuvalmius

Vappua ja naamiaisjuhlia odotellessa meillä on yritetty liikuttaa autoja pelkän Voiman turvin.

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäispuuhia

Vietimme eilisen pääsiäispäivän Tampereella ystävää tapaamassa. Subodh Guptan näyttely Sara Hildénin taidemuseossa oli tosi hieno, poikakin oli ihan innoissaan.
Pääsiäispyhien aamiaiset ovat olleet suklaapainotteisia - yllätysmunien avaajaa kun kiinnostaa kuoria enemmän niiden sisältö.
Aikaa on ollut ihanan yltäkylläisesti, on voinut ihan vain olla.

torstai 21. huhtikuuta 2011

Betonimöhkäle sai kukat

Kevät on virallisesti täällä: poika kertoi nähneensä kaksi ötökkää ja minä istutin rakkaaseen jämäbetonikukkalaatikkooni siniset orvokit. Passaavat nätisti sohvatyynyn sinen kanssa. Kastelin vahingossa kukkien lisäksi myös keväiset ballerinani.

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Paketteja
Viikonloppuna juhlittiin pienimuotoisesti synttäreitä. Sain ihania lahjoja. Kaksoisveljeäni lahjoin hauskalla pyöräilyaiheisella paidalla, joita löytyy täältä.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Makeita juttuja


Mahtavan aurinkoinen sunnuntai! Takapihan ikilumesta on enää jäljellä vain rippeet ja poikakin pääsi jo hiekkalaatikolle kaivuroimaan. Päivä oli myös melko makeantäyteinen: söimme suklaamunia ja leivoimme jauhottoman omenapiirakan kyläilleen ystävättären inspiroimana. Herkullista tuli!

Poika halusi välttämättä jalkansa ihanan Islannintuliaiskassukan kanssa samaan kuvaan. Ylin leike on uusimmasta Dekosta. Sen inspiroimana saatan joutua kohta järjestelemään myös cd-levyt kirjahyllyn tavoin uudestaan.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Mekkoni mun

On ollut ihanan sateinen päivä. Lumi sulaa niin että kohisee. Tänään kävin myös noutamassa sen omakseni.

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Lunta (pallossa)


Pienenä mummon luona oli sellainen lasipallo, jota ravistamalla sai lumen pöllyämään mystisessä pikkukaupungissa. Eilen sain vihdoin rakkaimpani takaisin kotiin hankien keskeltä sekä ikioman, maailman suloisimman lumisadepallon tuliaiseksi.

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Värillä on väliä

Olen korjannut tänään koko päivän kokeita. Vaihtelevalla keskittymismenestyksellä, tosin; yhdessä välissä kävin esimerkiksi ihan vähän vain järjestelemässä kirjahyllyä. Ah, mikä rauha, kun värit eivät juoksentele ihan miten tahansa.