keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Tuopposet

Viikonloppuisen mökkimatkailun varrella poikkesimme kirpputorille jos toisellekin. Ystävän harjaantunut aarresilmä poimi yhdestä loossista nämä Oiva Toikan tuopposet. Koska hänen oma kokoelmansa on jo varsin mittava, minä sain lunastaa ne oman kokoelmani aloittajiksi, vaivaisella kolmella eurolla kappale. 
Itse en kauhean usein olutta juo, mutta saattaahan se olla että nämä uhkaavasti pimenevät illat vaativat joskus runsaammankin annoksen punaviiniä seurakseen.

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Mökkiviikonloppu

Takana on pirskahtelevan ja tirskahtelevan mahtava viikonloppu tyttökavereiden kanssa - ehkä kauneimmalla mökillä ikinä.

torstai 22. syyskuuta 2011

Rusk(e)aa

On satanut niin, että ballerinoista on lähtenyt liimaukset irtoamaan. Ensimmäiset ihmeellisen väriset vaahteranlehdetkin kohtasin aamuisella työmatkallani. Taitaa virallisesti olla syksy.

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Sunnuntain valo

Sunnuntaipäivä täytettiin tänään pyöräretkellä, Le Havrella ja islantilaisilla suklaalakuilla. Oli tarpeen vetää kunnolla henkeä, sillä huomenna alkaa ylppärikorjausrytäkkä, jonka oheen ei juuri muuta ohjelmaa mahdu.

Aamulla makkariin osui aika ihmeellisen hieno valo, jonka yritin ei-niin-ihmeellisillä kuvaustaidoillani tallentaa. Tuon mustavalkoisen Ziczac -tyynyn tilasin kesällä Mum'sin kautta. Se on suosikkisisustajani Susanna Vennon suunnittelema.

torstai 15. syyskuuta 2011

Omput ja soseet

Syksyyn kuuluvat äidin ja isän mökiltä tuomat punakanelit ja valkeakuulaat. Ja niistä tehty ihana hillo. Tästä lähin syksyyn kuuluvat myös optiset omenat vuodelta 1973.