sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Rättiväsymystä ja hyllytys

Tunnelmat ensimmäisen lomanjälkeisen työviikon jäljiltä ovat olleet rättiväsyneet. Pieni sisustuksellinen puuhastelu on saanut aatokset mukavasti toisaalle: makkarin seinän täyttö otti pienen edistysaskeleen, kun nakkasin sille vanhan mustan pyörylähyllyni. Pari vuotta pois seinältä oltuaan se tuntuu taas ihan virkistävältä katsella. Tuolle RK:n julisteelle olen yrittänyt kovasti selailla seuraa Mintun vinkkaamasta Poster Cabareesta, toistaiseksi vielä tuloksetta. Valinnan vaikeus on nimittäin liian suuri!

6 kommenttia:

 1. Tämä muistutti minua, että muutama seinällepano projekti odottais..pitäis pistää hommaks.

  Mukavan näköistä sinulla täällä, oli kiva piipahtaa :)

  VastaaPoista
 2. Mukava kun piipahdit, kovasti nättiä on omallakin tontillasi!

  VastaaPoista
 3. Mulla on itselläni myös kehykset odottamassa ehkä juuri tuota rk:n julistetta ja society 6 tai joku muu kiva paikka saa tilaukseni jostain julisteesta joskus kun saan aikaiseksi. Piipahdahan mulla joskus kylässä.

  VastaaPoista
 4. Tuo rk:n juliste on kyllä näppärä seinäkoriste, miellyttävän julistamaton julisteeksi.
  Kylässä olen jo luonasi käynytkin, useammankin kerran - kommentointiin viime viikot ovat vain olleet turhan kiireisiä :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Minulla on sama rk:n juliste, ja haluaisin tiedustella, mistä olet ostanut tuon kehyksen? En nimittäin ole löytänyt sille oikeanlaista, mutta tuo näyttää hyvältä. :)

  t. Blogin ihailija

  VastaaPoista
 6. Hei Ihailija! Raamit löytyivät Forumin kattotason kehysliikkeestä (Helsingistä, siis). Siellä oli hyvä valikoima kaikenkokoisia- ja näköisiä.

  VastaaPoista