perjantai 17. helmikuuta 2012

Päin seinää


Voi hitsi mikä työvyörytys taas. Melkein jäin alle. Nämä helmikuun sekopäiset työviikot saavat tosissaan miettimään ammatinvaihtoa kun ei ollenkaan ehdi elää.
Mutta nyt oi autuutta, abit on saatettu vapauteen ja niin ansaittu talvibreikki alkaa. Aion olla vaan, ahmia Downton Abbeytä säästelemättä putkeen, hiukan sukuloida ja tietysti puuhailla kotiasetelmien parissa.

Loman ensimmäinen sisustusoperaatio on jo oikeastaan aluillaan. Muutama viikko sitten Poster Cabaretistä tilatut julisteet saapuivat vihdoin ja kaksi niistä sain jo seinällekin asti. Huomannette hienoista epäsymmetriaa ripustuksessa. Meillä se ei ole niin justiinsa tarkkaa.

4 kommenttia:

 1. Voi tuota Pixies-julistetta, iiiiihana! Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 2. Onpas tuo Pixies vaan komea! En osannut ajatellakaan että se näyttäisi noin hienolta kehyksissä. Hieno valinta Hanna!

  VastaaPoista
 3. Onko tiedossa muita hyviä juliste- tai valokuvakauppoja? -Armi

  VastaaPoista
 4. Kiitti Heta ja Minttu, komia tuo on minustakin. Hienoahan se ois jos kykenisi ihan oikeata taidetta seinilleen hommaamaan, mutta nää huolella ja aatoksella mietityt julisteet on minusta toiseksi paras vaihtoehto. Vielä kun noissa julisteissa on signeeraukset ja vedosnumerointi raapaistu taakse niin eipä siinä kovin kauaksi "oikeasta" jäädä.
  Armi, Weekdaycarnivalin Riikka laittoi melko hyvän kokoelman julistelinkkejä tänne: http://weekdaycarnival.blogspot.com/2011/11/poster-mania.html

  VastaaPoista