sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Oma tatti paras tatti

Vaarin kokkaama sienisoosi on yksi suosikkiruuistani. Sienimunakastakin rakastan. Pidän sienistä myös kovasti tuossa Esteri Tomulan tattikulhossa, johon olen odotellut jo tovin kirpputoreilla- ja turuilla törmääväni. Onni ei kuitenkaan ole ollut myötä, joten tein viimein täsmäiskun huutonettiin, ja sainkin poimittua tuon kipposen sieltä suht vikkelästi ja vielä nähdäkseni ihan sopuhinnalla. Voi miten mukavasti se passaakaan hallitun väriskaalan keittiönurkkaukseemme. Nyt sille pitäisi vaan löytää paikka, jossa sitä voisi pitää koko ajan esillä!

8 kommenttia:

 1. Sienisoosi on minunkin suosikkiani! Mustatorvisienikeitosta puhumattakaan, varsinkin kun sienet ovat itse rakkaudella poimittuja. :)

  Ihana kulho-ostos sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, keittokin maistuu, ja mainitsinko jo sienipiirakan :)

   Poista
 2. Hanna, toi kippo on ylimaallisen hieno. Vielä jonakin päivänä mäkin sijotan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se on! Ja passaa vielä hienosti sen sulta saadun ruskean kulhon rinnalle!

   Poista
 3. Ihan paras kulho, niin ihana! Kelpais mullekkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jonna, eiköhän se sunkin kohdallesi vielä osu :)

   Poista
 4. Tuo kelpais mullekin! Pelastin saman sarjan ihan pienen ja matalan keraamisen kulhon anoppilasta, hyvin elämää nähnyt tattiyksilö :) Noiden sopuhintojen määritteleminen on vaikeaa, huuto.netissä hinnat kipuavat äkkiä korkeiksi ja usein jo lähtöhinnat ovat aika tyyriitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavia tuommoiset anoppila ym. löydöt, olit onnekas!
   Niinhän ne on, usein ihan hirveitä jo lähtökohtaisesti nuo hinnat. Mutta ilmeisesti suomidisainista ollaan ainakin tällä hetkellä valmiita pulittamaan melkoisia summia, kun näyttävät silti menevän kaupaksi.

   Poista