lauantai 12. toukokuuta 2012

Melkein pariisilaiset parveketuolit

On taas jokakeväisen parvekepainiskelun aika. Viiskytlukulaisen kotitalomme kellerrys ja parvekkeen melko karu aaltopellitys ovat tuottaneet minulle kovasti sisustuspäänvaivaa. Monensorttisten kokeilujen jälkeen pelkistetty värimaailma on tuonut vihdoin rauhan tähän(kin) osaan kotoa.

Olen haaveillut pitkään siroista ja elämää nähneistä, Pariisilaiskahvilavivahteikkaista partsi-istuimista ja törmäsin juuri passeleihin Helsinki Secondhandissa joulun alla. Olipa nastaa saada kantaa ne vihdoin ulkosalle. Eivät nuo Ranskasta taida olla, eivätkä kauhean vanhatkaan, mutta mukavan rähjäiset kyllä.

Matoista raidallinen on Plantagenista ja ruudullinen Kodin Anttilasta.

4 kommenttia:

 1. Voi että mitkä tuolit! Meillä ei ole parveketta mutta jos olisi niin mitkään muut tuolit eivät kyllä kelpaisi, meinasin jo pöllöyksissäni langeta kun Ikeassa tuli samanmoisia vastaan. Jos avaisi ikkunat apposelleen ja pistäisi pari tuolia eteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Suvi, nuo ovat kyllä minustakin kovin nätit, kepeät ja kätevätkin kokoontaitettavuudessaan. Parveke tuntuu vieläkin ihan luksukselta, meilläkään ei ennen nykyistä asuntoa sellaista ollut. Kevät- ja kesäaamuisin on ihan parasta käydä heräämisen jälkeen vähän nuuhkimassa kasteista ilmaa!

   Poista
 2. Mitkäs on ton raidallisen maton speksit, ja onko ostettu nyt vai jo aiemmin (eli saakohan sitä vielä)? Onhan se muovia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla viime kesänä hommatulla muovimattosella onpi kokoa 60X90.

   Poista