tiistai 1. toukokuuta 2012

Vapunjälkeistunnelmia ja olkkarin lempparit


Meidän vappumme meni ilman mitään suurempia ennakkosuunnitelmia ja supermukavasti. Aattona tapasin ystävääni upeassa kaffilassa, jonka olemassaolosta en edes tiennyt ennen eilistä, ja josta karkasimme pojan kanssa kotio sopivasti ennen isompien massojen keskustaan valumista. Iltaa vietettiin perheen kesken parvekkeella kilistellen ja illan viilentymisestä johtuen keittiön pöydän äärellä piknikaten. Tänään taas sokerihumalluttiin perinteisesti Lintsillä vähän isommassa porukassa. 

Koska eilen ei tarvinnut lähteä ollenkaan töihin, oli aikaa napsia kuvia suosikkijutuistani aurinkoisessa olkkarissamme, jonka järjestys alkaa seinänmaalailujen jälkeen vähitellen jäsentymään: ihanan Annikan taitelemasta taulusta (ylinnä), mustaksi maalaamastani kirpputorilöytölampusta, parveketuolista olonojatuoliksi siirtyneestä Hayn metallituolista, kovasti tykkäilemistäni vinyylisäilöbokseista, jotka nekin ovat kirppiskamaa sekä ikisuosikistani, söheröisen herkästä Garland-kattovalaisimesta.

9 kommenttia:

 1. Pidän tavastasi kirjoittaa ja varsinkin mielettömän ihanista ja tunnelmallisista kuvista! Sinua odottaakin pieni tunnustus blogissani: http://epsilonee.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, kehuista ja tunnustuksesta. Koitan keritä siihen vastailemaan viimeistään kesälaitumilta.
   Kirjoittaminen ei kyllä ole vahvuuteni - kun lauseiden pyörittelylle ei meinaa olla oikein aikaa, ei siinä voi kauheasti kehittyäkään! Kuvilla on näppärämpi tiivistää.

   Poista
 2. Super hienot nuo vinyyliboxit! Kelpais meidänkin huusholliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti S, ne ovat kyllä ehdottomasti rakkaimpia kirppislöytöjäni.

   Poista
 3. Levylaatikot ovat tosiaan aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat ovat juu, sopivasti nuhjuiset!

   ..Kiitti muuten kun kävit jättämässä jäljen itsestäsi, oma blogisi on huippuhieno!

   Poista
  2. Kiitti, sullakin on hieno ja mielenkiintoinen blogi. Kotinne sisustus on inspiroiva!

   Poista
 4. Oi, kaunis Garland! Olen haaveillut tuollaisesta vuosia, mutta meidän kämpässä on vain yksi paikka kattolampulle, ja siinä roikkuu jo perintö-Lokki. Mutta ehkä joskus vielä. :)

  VastaaPoista
 5. Oispa mullakin perintölokki! Vaikka kyllä tuo Garlandikin on jo ainakin omissa silmissä saavuttanut jo klassikkoaseman, niin monta vuotta se on jo katossa roikkunut eikä mitään kyllästymisen merkkejä vieläkään ole näkyvissä :)

  VastaaPoista