keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Outo valoilmiö

Tänään pitkästä aikaa minä ja valo olimme kotosalla samaan aikaan. Päivät ovat jo ihan selkeästi kääntyneet kevättä kohti ja pidentyneet, ihan mahtavaa!

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Perhosia vatsassa ja seinällä


No ei minulla nyt varsinaisesti vatsassa niitä perhosia ole, vaikka ystävän perjantainen väitöstilaisuus hyvällä tavalla vähän jännittääkin. Juku miten ylpeä hänestä olen!

Perhonen sen sijaan ihan oikeasti ripustui seinälle ihanan Jens Lekmanin melko ihanassa julisteessa. Se matkusti meille edellisessäkin postauksessa mainitusta Poster Cabaretista. Sen rinnalle ainakin toistaiseksi pääsi roikkumaan myös äitini nuoruudenaikainen alusmekko.

perjantai 17. helmikuuta 2012

Päin seinää


Voi hitsi mikä työvyörytys taas. Melkein jäin alle. Nämä helmikuun sekopäiset työviikot saavat tosissaan miettimään ammatinvaihtoa kun ei ollenkaan ehdi elää.
Mutta nyt oi autuutta, abit on saatettu vapauteen ja niin ansaittu talvibreikki alkaa. Aion olla vaan, ahmia Downton Abbeytä säästelemättä putkeen, hiukan sukuloida ja tietysti puuhailla kotiasetelmien parissa.

Loman ensimmäinen sisustusoperaatio on jo oikeastaan aluillaan. Muutama viikko sitten Poster Cabaretistä tilatut julisteet saapuivat vihdoin ja kaksi niistä sain jo seinällekin asti. Huomannette hienoista epäsymmetriaa ripustuksessa. Meillä se ei ole niin justiinsa tarkkaa.

perjantai 3. helmikuuta 2012

Tommonen mini-ihminen se oli kuusi vuotta sitten ja nyt se jo tekee itsekseen sarjakuvalehtiä.. aika kuluu niin nopeasti. Seinällekin piti saada vähän isompien poikien juliste.